Een ander licht

Facebooklinkedin
Een heerlijke zomer is het geweest.
De zon doet mensen zichtbaar goed. Ik zie het in de praktijk, buiten. De warmte, het lange licht, het buitenleven; het lijkt ons meer te verbinden met onszelf en met elkaar.Ik heb met mijn gezin een deel van de vakantie op Texel doorgebracht.
Zodra ik de veerboot op loop geniet ik intens. De wind, de geur van de zoute zee, het schreeuwen van de meeuwen, al mijn zintuigen gaan aan.

En ook is er binnen dat genieten loslaten. Loslaten van de snelheid van het leven thuis en meer en meer in de rust van het buitenleven komen. Opnieuw voelen en ervaren hoe het met mij is, wat heb ik nodig?
Ik kan dat nergens anders zo goed voelen en ervaren als bij de zee. De ruimte en de beweging geeft rust. Voor mij de momenten om te voelen en bedenken wat er nodig is voor mij, mijn gezin en de praktijk.

En dan nu zo richting het lengen van de dagen, bij dat andere licht, krijgt dat proces vorm. Stappen die ik kan maken door die rust en de verbinding met mijn lijf en het voelen.
Zoals een cliënt op de tafel zo mooi verwoordde: “Ik kan hier tijdens de massage voelen wat ik negeer in het dagelijkse leven”.
Massagetherapie helpt je luisteren naar je lijf. Je bent welkom om te komen ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.